VORES
EKSPERISE

Diagnostik og behandling
Kattepension

ALLE HUNDE HAR GLÆDE AF MASSAGE

Massage af mennesker anvendes utrolig meget i dag. De skavanker vi mennesker bliver masseret for har vore hunde også. For at hjælpe vore hunde kan vi derfor massere dem. Massage kan anvendes forebyggende mange steder hos f.eks. hunde, som anvendes i hundesporten, og det kan give en bedre livskvalitet hos mange ældre hunde og hunde med problemer i bevægeapparatet.

Hundemassører arbejder seriøst med massage af raske hunde. Ikke-raske hunde masseres i samarbejde med en dyrlæge, og er du i tvivl om din hund er rask, så spørg din dyrlæge.

Der er mange hunde, der ikke har en passende muskelmasse. Det kan også være en hund, der er blevet opereret og skal have musklerne genoptrænet. Ligeledes kan det også være en hund med kroniske smerter, som aflaster et eller flere ben. Disse hunde kan vi give en bedre muskelfordeling og evt. understøtte med andre tilbud, så som akupressur.

Massage giver en gladere hund med færre spændinger, samt mindre risiko for muskel, led og sene problemer. En ældre hund vil kunne bevæge sig bedre og en mindre stresset hund vil få en bedre kontakt til dig.

 

  Mere information og tidsbestilling til Eksamineret Hundemassør og Veterinærsygeplejerske, Lone Atzen Gade.


 

Hunde kan få massage for:    
•  
at få et bedre velvære og dermed afstresse hunden
•   at genoptræne muskler efter en operation f.eks. diskus prolaps eller ledoperation
 
•   at bedre blodcirkulation og udskillelse af affaldsstoffer •   at opvarme dens muskler, så den ikke får skader under sportsudøvelse (agility eller løb)
 
•   at skabe en bedre kontakt mellem menneske og hund •   at genopbygge muskler efter henfald, fx. lårmusklerne hos en hund med hofteledsdysplasi
Skanderborg Dyrehospital Danmarksvej 13 8660 Skanderborg Tlf: +45 86 52 08 55 Mail: skanderborgdyrehospital@vetnet.dk
webbureau easynet